april 2013


In Julianadorp aan Zee hebben we de meeste zonnenuren per jaar. Maar ook bij ons valt af en toe een bui regen.
We houden uw voeten graag droog en doen hier alles aan. Onlangs hebben we met een zogenaamde verti-drain
de afwatering van onze velden sterk verbeterd. Onder leiding van onze kleine campingbeheerder Joris!


juni 2012
Klimpark de Klimvallei, voor jong en oud!

Tokkel

Midden in het bosrijke recreatiegebied het Mariëndal ligt De Klimvallei! De KlimVallei is een Eco- Klimpark met uitdagende hindernissen op 4 en 8 meter hoogte. Het parcours bestaat uit drie lussen met verschillende moeilijkheidscategorieën.
De KlimVallei is gelegen in het Mariëndal aan de rand van Den Helder naast het bos De Donkere Duinen. Bij De KlimVallei liggen het Bezoekerscentrum De Helderse Vallei, een kinderboerderij, een openluchttheater, een geweldige uitkijktoren, een boscamping, een fiets en kanoroute en een heus ATB parcours.

maart 2012
Nieuw sanitair!
Ons sanitair is vernieuwd!
Modern Van Keulen sanitair, die voldoet aan de eisen van deze tijd.Schone voorzieningen bent u van ons gewend.

Nu ook max. 4 toiletten en 4 douches (gratis).
De afwasgelegenheid is uitgebreid (en overdekt).

Trots zijn wij op onze 4 privé wascabines, handenwasplaats én
de babyruimte.


Noord Hollands dagblad, 3 februari 2012

'Julianadorp beste vakantieplaats van Nederland'

JULIANADORP - Tegelijk met de Oostzeebadplaats Binz en Venetië is Julianadorp uitgeroepen tot beste vakantieplaats.
Althans, door bezoekers van de online-vakantiehuizenmarkt Atraveo.
De site, met zo'n tweehonderdduizend vakantiehuizen en appartementen in Europa en wereldwijd, had duizenden bezoekers gevraagd een oordeel te geven.
Binz werd gekozen tot beste Duitse badplaats, Venetië werd uitverkoren voor Italië en in Nederland scoort Julianadorp het hoogst. Vakantiegasten waarderen de vakantieplaats behalve om zijn brede strand en hoge duinen als iets typisch Nederlands.
'De bloemenvelden zijn een lust voor het oog', aldus een bezoeker.
Op een schaal van één tot vijf haalt Julianadorp een 4,5. De uitreiking van de Atraveoprijs vindt plaats tijdens de vakantiebeurs in Essen, deze maand.

Wifi internet
Vanaf heden kunnen wij u draadloos internet (WIFI) aanbieden. Met uw laptop is het mogelijk om vanaf uw kampeerplaats het internet op te gaan. Informeer bij aankomst naar de voorwaarden.


Lekkere broodjes-service en de groenteboer op de camping
Iedere dag verse broodjes op de camping, heeeerlijk!!!
Harde en zachte broodjes, meergranen, halfje wit/bruin, volkoren, zelfs verse eitjes etc. komt de bakker rond 7.30 uur brengen.

De bakker is vrij op zon- en feestdagen.
 
De groenteboer komt elke vrijdag rond 14.30 uur bij ons op de camping. Hij heeft een kar vol heerlijke aardbeien, meloenen, ananassen, druiven, sperzieboontjes, sla etc. etc.
En ook nog eens aantrekkelijk geprijsd.....


Nieuws voor onze waterliefhebbers!

Onze nieuwe canadese kano (4/5 personen) ligt voor u klaar. Vanaf de camping loopt u zo naar de steiger. Tussen Den Helder en Julianadorp ligt een fiets- en kanoroute van ca. 7 km. Het water naast de camping sluit direct aan op deze mooie route. U kunt bijvoorbeeld het natuurgebied Mariendal ontdekken of mooie plekken in Juliandorp gaan bekijken.

 

 

 

September 2008: ons grote veld heeft een nieuwe grasmat!

We hebben in september 2008 ons grote veld goed aangepakt zodat u weer op een mooie, frisgroene en vlakke grasmat kampeert. Allereerst werd de grond weer eens goed losgemaakt met een frees. Ruud en Sasha van de firma Konijn uit Julianadorp hebben de drainagepijpen opgezocht waarna Albert wit zand erop heeft gestort; regenwater kan dan nog beter de grond in zakken en dan houdt u droge voeten! Onze kleine Sophie helpt haar papa graag een handje mee. Kijk maar eens in ons fotoalbum (klik hier).

Vervolgens heeft de firma HMS het veld met laserapparatuur nauwkeurig gevlakt en wel dusdanig dat het water altijd naar de zijkanten van het veld weg kan 'lopen'.

Een hele klus maar het zal de moeite waard zijn. Onze gasten houden ervan om heerlijk het gras tussen de tenen te voelen. Voor een fotoimpressie klik maar eens hier.

Het gebruik van landbouwzeil is bij ons niet toegestaan. U kunt alleen een geperforeerde mat (met èchte gaatjes en niet het geweven lucht/waterdoorlatende (wortel)doek) in de voortent leggen. Onze voorkeur gaat uit naar géén grasbedekking want dan kan iedereen van het gras genieten en voorkomen we kale plekken.

 
September 2008 , we pakken het veld goed aan!